Pin uppia Pohjanmaalla

Haluatko tuntea itsesi kauniiksi ja naiselliseksi? Tekeekö mielesi kokeilla jotain uutta ja saada hauska kokemus?

Tule viettämään Hoitolakeskus Layaan unohtumaton päivä pin upin merkeissä yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Kuvauspäivänä saat unohtaa arkihuolesi ja vain nauttia olostasi, kun ammattilaiset laittavat hiuksesi sekä meikkaavat ja stailaavat sinut. Lopulta sinut ikuistetaan ammattivalokuvaajan ottamiin kuviin, joista neljä mieleisintäsi saat valmiiksi käsiteltyinä itsellesi muistoksi.

Kampaajana toimii Layan oma Heidi Halenius ja meikkaajana KaMarillan Mari, joka on myös toiminut 17 vuotta maskeeraajana Vaasan kaupunginteatterilla. Kuvaajana toimii laihialainen Marko Lapiolahti.

Pin up stailaus

Mitä sinun tulee siis tehdä? Ensimmäiseksi varaa aikasi konsultaatioon. Konsultaatiossa (puhelimessa tai kasvokkain) tiedustelemme minkä tyylisiä kuvia haluat ja mitä erikoistoiveita sinulla on kampauksen, meikkauksen ja asusteiden suhteen. Sinulla voi olla omat vaatteet tai voit lainata meiltä, jos löydät mieleisesi (tule etukäteen katsomaan). Samalla sovimme kuvausajan.

Kuvauspäivälle kannattaa varata aikaa n. 2,5 tuntia. Aloitamme kampauksen ja meikkauksen merkeissä. Samalla mietimme stailauksen yksityiskohtia. Stailauksen jälkeen siirrymme kuvauspaikalle, jossa kuvaajamme ottaa sinusta useamman kuvan. Tässä vaiheessa voit jo katsoa kuvia. Kuvaaja viimeistelee vielä valokuvat ja lähettää ne sinulle sähköisesti jälkeenpäin. Tämä kaikki tulee maksamaan sinulle 290€ sis. alv 24%.

Tervetuloa viettämään kanssamme hauska päivä!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa